sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Pakko on minunkin alottaa tää postaus pyytelemällä anteeksi viimeaikojen päivitystaukoja. En vaan oo kerenny/muistanu/jaksanu tulla blogia päivittelemään, kun on ollu aikamoista säätöä muutenkin tää elämä nyt. Oon kuitenki Vilmaa liikutellu, ja aika tyytyväinen oon tammaan ollu!

Ajattelin nyt kuitenki kertoo ihan vaan viimepäivistä lyhyesti. Eilen liikutin ihan kevyesti, kun perjantaina tosiaan oli se hieronta. Menin ilman satulaa, kävelin paljon ja otin pikkusen raviakin. Vilma oli tosi hyvä!




Tänään sama hyvä fiilis jatkui. Käynti ja ravi oli ok, pitkään mietin et uskallanko laukata ilman satulaa. Otin sit riskin ja nostin laukan, ja jäi kyllä laukastaki hyvä fiilis ! Laukkasin ensin oikeelle, ja sit ihan hetken vasemmalle. Oikea oli parempi, vasen vaatii vielä hurjasti töitä, mutta sitä en pystyny alkaa työstämään ilman satulaa..


Musta tuntuu muutenki siltä että saan paljo paremmi ratsastettua sitä ilman satulaa, vaikka välillä vähän mietityttääki et mitenköhä lie käy vauhdin suhteen. Kaikki nuo kuvat on otettu tältä päivältä (:

// Wilma

3 kommenttia:

miisa kirjoitti...

tunnustuksia teillekkii:) http://hheppatytto.blogspot.com/2011/10/tunnustuksia.html

mona kirjoitti...

joo, multaki tunnustus:D

http://goldencoastpegasos.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole tullut uusia päivityksiä vähään aikaan? Olisi kiva kuulla, mitä on tapahtunut kuukaudessa (: